zombie

Är seg, trött, tung i huvudet och mår skit bra! Betyder att det va kul dagen innan ju. Nu har jag slitit i 3 dagar på jobbet och dessutom hunnit umgås med vänner.

Fredagen spenderades hos Sandra för att fira och sen drog jag till Rosengosen en stund och sen hem för att slockna direkt i sängen.

Igår däremot va vi utklädda, eftersom jag inte hade tid så blev det cowgirl för mig för det hade jag grejer till hemma. Miccan va super nörd, Rosanna och Stefanie va bajen fotbollspelare, Majlöv va glamrockare och Ellan körde på afterski.

Ikväll blir donken men bruudarna. Skriver inatt.


Torka

Idag har jag varit överallt känns det som. Har varit på 4 affärer plus bil verkstan. Har dessutom gjort en pumpa, fixat godiset inför halloween och tagit en riktigt lång och skön dusch. Ska strax sova eftersom jag är galet trött och ska upp 07:00 imorgon. Blir ett 9 timmars pass vilket kommer göra att jag är hemma runt 8 imorgon sen blir det middag och criminal minds sen ska jag sova så lär inte skriva något då. Fredag ska jag ju på födelsedags firande direkt efter sen troligtvis utgång. Lördag ska jag upp och åka och jobba direkt och sen ska jag på fest på kvällen. Har ju redan berättat allt det här men måste avreagera mig lite för jag kommer inte ha någon tid över. Lär inte bli något skrivande förrän möjligtvis på söndag.

Nu måste jag måla om naglarna, välja ut kläder, fixa matlåda och packa väskan så jag slipper göra allt imorgon.

God natt på er :)

Överbokad tjej

Imorgon: Storhandla, det blir Maxi, Coop forum, Citygross och Willys. Ska även förbi och byta däck och få bilen kollad. Kvällen blir det greys och sova tidigt.

Torsdag: Upp kl 7, jobba 10-19, komma hem runt 8 om jag har tur, kollar criminal minds och sen sova.

Fredag: Upp kl 7 här med och jobba 10-19 för att åka raka vägen på födelsedags firande och en troligtvis utgång på det.

Lördag: jobba 13- när det nu va, vidare hem för att åka på maskerad eller födelsedagsfirande. Känner mig osäker på den. Vill ju så gärna klä ut mig i år eftersom jag bara älskar det men jag vill ju självklart fira världens bästa Tonoy. Ångest, dom har bokat hela övervåningen på magenta för att sen röra oss till white room så det blir ett riktigt firande. Eller så är jag hemma och sover.

Söndag: soova.

Måndag: barnvakt + möte på arbetsförmedlingen.


Älskar stressiga och fullbokade dagar.

Oldie



Klassiker. Skulle chansa på början av 9an, dvs ca 4 år sedan. Stefanies kök där vi brukade föra även fast vi inte hade någonstans att dra.

Från vänster:
Jag, helt svart klädd va min standard med nitskärpet såklart.
Miccan, i sitt mörka hår. Känns ovant att se det så.
Stefanie, med sitt väldigt ljusa och fluffiga hår. Classic, hon va den enda som kunde få till det sådär.


Älska mat.

Jag älskar verkligen mat, äter jämnt. Det är typ min hobby.


Jobbaaa

Så nu har jag fått arbetstider nu på torsdag, fredag och lördag. Skönt med att få jobba lite mer.

Va hos tandis och fick reda på att jag stroligtvis slipper dra ut 4 visdomständer utan det räcker med 1. Känner mig nöjd dessutom fått lite information om det hela. Längtar lite tills lustgasen faktiskt.

Har skickat in min mobil på lagning igen så jävla trött på det där. Fick tillbaka den utan att de fixat kameran och den gick inte att få in svenska på.

Nu ligger jag i alla fall i sängen och kollar greys med tända ljus as usual. Är så sugen på något men kan inte komma på vad det är.

Tror jag ska sova tidigt faktiskt men lär blogga mer.


Topshop


Tandis

Nyvaken, morgonruffs och tom mage. Klockan 4 ska jag vara på östermalm hos tandis. Gillar min tandläkare men gillar inte att gå till tandläkaren. Får alltid jobbiga besked när jag går till tandläkaren.

Nu ska jag kolla klart greys sen blir det frukost och en dusch.

Löning idag också, skit bra betyg! Skriver mer sen.


Sömnproblem

När jag inte kan somna så brukar jag lägga mig och göra situps tills jag är helt matt. Brukar inte ta så lång tid så otränad som jag är. Sen lägger jag mig på spikmattan och med en skit bra bok. Det är det mest effektiva sättet för mig.

Jag har haft sömnsvårigheter sen jag va ca 1 år. Kan inte somna på begäran, får köra olika grejer som gör det enklare. Ett tag fick jag dricka speciellt te som gjorde att man blev tröttare men det funkade inte så bra, trixet är att jag måste lära mig slappna av. Jag är uppe i varv 24/7 vilket gör att jag brukar ligga vaken i 3-4 timmar efter jag gått och lagt mig. Men när jag väl somnat så kan jag sova hur länge som helst. Helt sjukt.

Så för tillfället så kör jag på situpsen tills dom slutar funka sen får jag testa mig fram tills jag hittar något nytt sätt.


SF

I rymden finns inga känslor
Inception
Saw 3D
The social network
Toy story 3

De filmerna skulle jag vilja se på bio, idag, snart, nu.


Mys stund

Tända ljus, apelsinkrokant choklad, fåret frank och greys anatomy. Säsong 4 nu, jag är en riktig nörd. Kollade nyss klart på remember me och jag måste säga att jag är lite missnöjd, trodde jag skulle få gråta lite och bli lite avundsjuk på hur söta dom va men jag kände inte riktigt så. Tyvärr, men jag ska kolla på den igen om någon vecka så får vi se om jag ändrar åsikt.

Känner mig sjukt sugen på en teambox just nu. Bara vräka i mig sjukt många med jätte mycke sötsur sås.

Nej nu ska jag kolla vidare, skriver sen.


Gubben i lådan


Tur att man har de bästa vännerna på jorden. Ovan är jag (med konstig mun) och Rosanna.

oskön söndag

Helgen har vrit ett försök till att göra något kul, slutade med gisslan och sen hitta nemo men Jenny och Micc i fredags. Lördag blev fest med Micc och Linda, vart så där halv bra kväll, slutade med att jag och Miccan gick hem tillsammans motvilligt. Båda ville göra något riktigt riktigt korkat men så blev ej fallet.
Idag har jag varit med Mamie, Victor och Miccan i Sickla centrum och kollat runt. Måste bara säga att Jack and Jones i Sickla hade den trevligaste personalen jag träffat på länge.
Har hittat så mycke jag skulle vilja köpa, blir helt till mig.


Remember me

Det pirrar fortfarande i magen när jag ser dig.

Tumblr_lasyauyxtv1qb4no4o1_500_large
bild: weheartit.com



Sitter och kollar remember me för första gången. Sen blir det ps. I love you så jag kan gråta lite eller sommaren med göran så jag kan skratta lite. Känns som att jag inte har några känslor kvar, känner mig kall och tom. Behöver få tillbaka mitt gamla jag.

Fåret Frank

Jag fick ett fåret frank i "tröstpris" från tele 2 killen i port 73. Haha stör mig på den men det va snällt av honom så frank sitter nu på min säng.

Runaway

Ogaaalyw_5-pktvonfgpuvsze6li9hw0tlptchiopjymeftnizf3gchbrtlmqwze7stfopjtis-johyi3fhnk0h6yt4am1t1uf4exsstspokht6rnrdrqcwwvl7s_large
Tumblr_lanjaskf6n1qc94vro1_500_large
4679998528_6ca2ee7b65_z_large
Tumblr_lanjpfdsux1qc94vro1_500_large

bild källa: weheartit.com


desginen får vänta.

Jag är helt slut. Har sovit 8 timmar på två dygn nu. Idag har det varit fullt upp nästan oavbrutet. Nu äntligen ligger jag i sängen och ändå kan jag inte sova.

Imorgon hoppas jag på att nya filmer kommer, måste fixa lite andra små saker också. Handla och kolla skor också. Tjeena


Juste!

Imorgon ska jag försöka fixa designen och en header. Skit lat, har inte orkat ännu liksom.


Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Efter 4 timmars sömn har jag nu snoozat alldeles för länge så nu måste jag skynda på. om jag inte slocknar så fort jag kommer hem så skriver jag senare. Tjena hej.


Ljudet av ditt hjärta

Älska, älska, älska Twilight böckerna. Inne på 3an nu. Perfekt när det regnar ute så kan man tända ljus och läsa twilight. Vamr chocklad och en toast blev det också.

Imorgon ska jag på egen företagare mässan och sen till farsta och vidare till öppningen av port 73. Äntligen en dag som är planerad i varende minut.


Blek

Jag hatar att jag alltid blir blek på hösten, oavsett om jag solar eller inte. Iofs har jag ganska blekt pigment, har väldigt svårt att bli så där jätte brun men ändå. Lite färg kan man väl få ha, en liten linje där bikinin satt för ett par månader sen. Nej nu kommer snön och min kropp har någon konstig vilja att kunna kamouflera sig i den, så den blir bara vitare och vitare. Brun utan sol är enda lösningen men då blir jag fläckig och orange istället, men jag ser inte ut som ett vandrande lik iaf. Tufft val, får fundera på denna.


Marley och jag

Igår natt läste jag äntligen ut Marley och jag. Den va långtråkig och föll mig inte alls i smaken. Fast i slutet började till och med jag gråta. Kanske beror på att jag själv behövt söva ner mitt husdjur. Men att man behövde läsa 290 sidor för att det ska börja hända något va uttråkande och jag till och med undvek att behöva läsa. Men jag kan inte sluta mitt i en bok så jag tvingade mig igenom.

Från mig får den 1/5. Inte min typ av bok. Filmen va betydligt bättre.


Nere

Känner mig nere, ensam, deppig m.m. Jag vill ha jobb, stress, nya kläder och ny frisyr. Jag vill bara ligga inlåst i mitt rum och ruttna. Kanske börja om från början, en ny Sofie.

Greys anatomy

Bästa serien just nu alltså. Snart är jag klar med säsong 2, men för tillfället kollar jag på senaste avsnittet på 5an.

Måste bara påpeka att PH är hemskt tråkigt hittills i år. Tjohej.

Äntligen

Nu har jag köpt den. Äntligen! Letade efter den överallt förra året och året innan det men nu har jag den. Herravdelningen på H&M.


Facebook kan allt

Här har ni lite fakta om mig enligt facebook phrases:

135 personer är kära i mig.
Mitt smeknamn borde bara jaguaren.
Jag faller för rumpor, speciellt hockeyrumpor.
Ska få barn vid 32 års ålder.
Någon som börjar på C älskar mig.
Om 10 år kommer jag väga 45 kg.
10 personer vill döda mig.
Bakom min rygg snackar alla om att alla vill ha mig.
Om ett år kommer jag bli rånad.
Jason Derulo skulle passa mig.
Jag är tydligen inte sjuk i huvudet utan fullt normal.
Justin Bieber vill ha mig.
Min raggningsreplik för idag är: Jag undrar hur våra barn kommer att se ut..
Om 6 år kommer jag äga en tjuvkopplad polis bil.
Om 5 år kommer jag endast äga 40 kronor.
Jag är en 6 av 10 på hur snygg jag ä.
Jag kommer bli 200cm lång.
Jag är värd 5,000,000 kr.
Jag är en bra kyssare.
Just nu tänker 9 personer på mig.
Jag kommer få 3 barn som kommer heta Izak, Jack och Rufus.
Folk kallar mig grisen utan att jag vet om det.
Ska jag skaffa hund borde jag skaffa en pomeranian.
Bob Marley är jag som kändis.


Skulle kunna fortsätta i evigheter.

Kan inte sova.

Men vad gör det när man kan kolla på greys anatomy eller läsa klart min bok som verkar hålla på i en evighet men som faktiskt börjar bli lite bra nu mot slutet.

Ska upp imorgon klockan 9 för att åka med mor min till frisören och sedan kika runt i lite affärer. Fönster shopping med mamsen.

Barnvakt på eftermiddagen då mamma ska ut och plocka svamp så jag har något mumsigt att äta på till greys anatomy på kvällen.

Just nu ligger jag faktiskt med dom där j*vla kramperna i magen igen. Jag förstår inte, jag får så otroligt ont att jag måste ligga böjd och mår illa. Önskar att jag visste vad som är problemet. Dock vägrar jag kolla upp det med en läkare, jag ska redan boka in den där lilla lilla operationen som känns som en operation mellan liv och död för mig så det får räcka med det helt enkelt.

Jag har kommit på ett mål föresten. Har alltid tagit dagen som den kommer men nu har jag kommit på en riktig hobby liksom. Men den delar jag inte med mig av ännu, det får vänta några år då den kan gå i uppfyllelse.

Nu blir det sängen, god natt!



I wanna fall in love.

B215400696_large
Tumblr_kza364qxth1qaz6bxo1_500_large
Tumblr_l9gvyuewt11qdz683o1_500_large
Tumblr_la35t9uluz1qdbbywo1_500_large
Bild källa: weheartit.com


Hockey

Så eftersom min äldre lillebror har slutat på hockey så har min yngre lillebror börjat nu i 6 års ålder, lite sent med tanke på att Victor (den äldre) började redan vid 4 år ungefär. Han är så otroligt söt där ute på isen. Han har inte hittat balansen så han ramlar ju hela tiden i princip. Men ändå så tycker han att det är så himla tufft att få göra det storebrorsan har gjort i hela livet liksom. Sen efter går han runt där i sin mjukis dress, röda kinder och klagar över träningsvärk. Haha vd skulle jag göra utan honom.


TPL

Stör mig på att inget går som jag vill. Allt är bara knas, men jag har en känsla av att jag har tur i spel idag. Kanske ska dra iväg och köpa en trisslott.


Juste..

Jag vann på Gin rummy förstås.


God natt

Nu är jag mätt på gräddmandel godis och god pasta gratäng med kyckling och räkor. Blev några brända mandlar också. Känner mig uppsvälld som jag vet inte vad. Nu är det dags att krypa ner i sängen med en bok och vänta in att somna. God natt


mat, skratt och gin rummy

Ikväll har jag:
tränat
sett klart på gossip girl och nu gett mig in på greys anatomy
varit på donken
varit på maxi
kollat på kungarna av tylösand hos Jocke
läst veckorevyn


ganska bra presterat va? Ska upp om 7 timmar för att starta en hel dag med storhandling. Sen kommer min världs bästa morbror och Ingert för att stanna över natten. Det betyder god mat, mycke skratt och gin rummy.

God natt allihopa.


Inspiration


Om jag hade varit kille...

Om jag hade varit kille så hade jag velat vara Chuck Bass. Snygg, skön och ännu snyggare. Mystisk och spännande. Som tjej är jag helt förälskad i honom och killarna borde vara avundsjuka på honom.



Beat it

Helt otroligt att jag varje natt blir väckt av någonting, antingen är det något som ramlar i rummet, eller där nere, mardröm eller väckarklockan som ringer helt plötsligt. Alltid är det någonting och jag förstår inte varför. Riktigt irriterande och samma sak varje natt.

Idag gick jag och hämtade Elias från skolan för att gå och köpa ciabatta, munkar och godis. Blev en mysig promenad hem för att kolla på den magiska leksaksaffären tror jag den hette. Jätte mysigt, älskar att spendera tid med Elias. Pysslade gjorde vi också, loppar och flygplan och sånt. Han går jämnt runt och sjunger på antingen Michael Jackson låtar, Higher och Manboy. Så söt.

Nu tar jag det lugnt i mitt rum, helt slut idag. Håller mig till gossip girl idag igen. Ska söka lite mer jobb också.

Kommer säkert skriva senare.

jag... vill... shoppa...!


Allt är fårn H&M.


Gossip girl

Nörd som man är så har jag hunnit till säsong 3 avsnitt 16 på lite mer än en vecka. Men serier är som en drog för mig, likadant med bra böcker, har jag börjat så har jag verkligen jätte svårt att släppa det. Läser marley och jag boken också. Den är så otroligt tråkig, därför jag nördar så mycke framför serier.

Idag har jag iaf spenderat lite tid på mig själv, fotbad, noppat ögonbrynen, tvättat och gjort inpackning på håret. Har även dammtorkat, dammsugit, torkat vita ytor, sorterat papper, slängt massa onödiga prylar osv osv. Mitt rum ser riktigt cleans ut nu faktiskt. Nu ligger jag i sängen med krokiga ostbågar, päron dryck, tända ljus och gossip girl. Perfekt slut på en bra dag.

Imorgon ska jag vara barnvakt från 12 och framåt så får se vad jag hittar på då, kanske går till bageriet och köper på oss lite bröd och går hem och myser framför en film...

Höst städning

Nu har jag rensat garderoben och plockat fram alla höst och vinter grejer och tagit undan sommar klänningarna. Ska strax fixa mina papper och rensa lite mer i resten av rummet. Efter blir det en lång dusch, fotbad, ansiktsmask, peeling, allt som kan tänkas. Skönt, nu blir jag riktigt höst fräsh.


H&M nyheter



Älskar H&Ms nyheter, super snyggt, bara älskar det..!


RSS 2.0