Nervös

Galet hur nervös jag är, på torsdag gäller det. Behöver hålla mig aktiv 24/7 så jag inte tänker för mycke på det. Haha så om någon inte har något att göra ikväll så behöver jag och Miccan komma på något skoj att göra idag.



Frihelg

Fick veta att det inte blir till att jobba på lördag så jag får en ledig helg. Lite synd, hade velat jobba i helgen också men men vad ska man göra.

Imorgon, torsdag och fredag får jag jobba i alla fall. Sjukt skönt ju, finns inte så mycke annat man kan göra när det är snöstorm.

Idag har jag varit duktig och gick upp halv 8 efter 3 timmars sömn och gick med Elias till skolan sen vidare till bageriet och köpte nybakat bröd och sen hem för en ordentlig och mysigt frukost med mamma. Ska erkänna jag jag somnade efter frukosten och sov i 2 timmar. Vaknade halv 2 och åkte till farsta för att skriva kontrakt, köpa poncho och lite små saker på BR till Elias. Hämta Elias, kolla project runway, Elias fick över kompisar och nu ligger jag här. Efter en ansiktsmask, iförd extremt osmickrande kläder och en träningsvärk som gör mig stelare än vanligt så ska jag nu tända ljus, sätta på en film och lägga mig i en nybäddad säng. Ikväll blir det att sova tidigt.



Juste har snaggat mig igen hehe.


lovetopshop



Så här vill jag gå klädd tack!

kameranärminnyabästavän

Jag ska börja fota jätte mycke. Jag har ändå inget annat för mig på mina lediga dagar. Det blir ju skoj, blir min lilla dagbok här lite mer minnesvärd och min systemkamera behöver inte ligga och damma längst in på hyllan. Tjena hej.


let's go crazy!


bilder från weheartit.com

Veckoplanering

Måndag: Ska försöka ta mig till Farsta och skriva in mina tider och köpa ponchon äntligen! Sugen på bio på kvällen.

Tisdag: Ha en riktig ta hand om mig själv dag, dvs hårinpackning, ansiktsmask, fotbad, tjejfilmer och nyttig mat.

Onsdag: jobbar

Torsdag: jobbar, löning!

Fredag: jobbar

Lördag: jobbar

Söndag: inga planer.


Mycke jobb = mycke lön.


Riktigt,riktigtskönhelg.

Riktigt, riktigt skön helg. Fredag blev det jobba, mias och äta med brudarna, gå till Stefanie och föra oh sen vidare till Vurre som vi hade sjukt kul hos.

Lördag, gammal som man är så blev det en lugn kväll med grönsaker, dipp, chips, glass, choklad, stefanie och miccan. Träffade senare Makkan, Danne och deras kompis och åkte och hämtade Hampus i stan för att sen åka hem och sova.

Idag har jag varit världsbäst och städat rummet, inte riktigt klart men nu är alla kläder snyggt hängda på sina platser, nytvättade så dom luktar äpple. Tända vanilj ljus i hela rummet också så nu luktr det minst sagt gott här. Nästa är att dammtorka, dammsuga och bädda sängen sen ska jag träna.

Till middag blir det hemgjord sushi, så jäkla gott asså. Va nere och snodde en rulle och det smakade så sjukt gott!


Fredag.

Längtar tills fredag, känner på mig att det blir en kaos helg! Det blir middag med många vänner sen blir det festande på kvällen.

Just nu har jag nostalgi kväll, har hittat massa gamla serier och filmer som man såg när man va liten. Bland annat Sabrina tonårs häxan haha! Ska snart städa lite och tända ljus.

Har suttit och planerat hur mitt rum ska se ut, har värsta planerna, kommer bli jätte mysigt!


Inspiration: lookbook

Forever 21 Skirt, Forever 21 Oversized Cardigan, Forever 21 Fringe Top, Forever 21 Cross Necklace
Älskar stora udda koftor. Perfekt nu till vintern.


Made by Me Dress, Topshop (Old Scarf
Jag ska våga köpa ett svart eller mörk lila läppstift nu när jag får lön.


Rockwell Bazaar Sheer Top, Had It Made Blazer, Vintage Dior Bag, Forever 21 Shades
Runda solisar tills i vår!


H&M Pants, Zara Scarf, H&N Cardigan, Promod Boots
Ska sy ett par mönstrade högmidjade byxor. Så jäkla snyggt!



H&M Wedges, Urban Outfitters Shirt, Bik Bok Hat
Älskar hatten, ska åka till monki och hoppas på att jag hittar en liknande där.


småmysig och småfet

Vissa nätter kan jag äta allt och alldeles för mycke. Inatt blev det kanelbullar, chokladdigestive, marabou caramel crisp och vatten. Jag ska sluta äta så onyttigt, I said it before and I say it again, ska starta mitt nya hälsosamma jag. Man ska börja smått, som att börja dricka mycke vatten, gå på en promenad innan frukost och situps innan man går och lägger sig. Sen kommer det svåra, att sluta äta godis, sluta äta på nätterna, nyttigare måltider och inte äta mellan måltiderna. Jag älskar all mat och snacks osv osv, kommer nästan bli en omöjlighet.

Nää nu kör vi. Ska försöka sova tidigare också. Ska börja med att sova innan 3, sen 2, sen 1 och tillslut vid 12 bra vana liksom. God natt!


I wanna fall in love in Paris


överraskad

Jag har alltid velat få en överraskningsfest. En jättestor där alla mina nära är och jag ska verkligen bli överraskad. Min kväll, all fokus på mig, all eyes on me. Har drömt om det sen jag gick i förskolan faktiskt. Jag vill att folk ska gå in för att ge mig den bästa dagen i mitt liv. Min dröm dag. I 20 års present vill jag ha en stor lokal, alla mina vänner där, alltså precis alla och den bästa kvällen i mitt liv. Där är en av mina drömmar.


Jobbar, sover, festar och kollar greys

Så ser mina dagar ut just nu. Jobbade i fredags, ska jobba imorgon sover så mycke som möjligt, är förkyld, snart sett klart alla greys avsnitt. Igår vart det maskerad fest, fredags vart det skit snack blandat med alkohol och sköna människor.

Onsdag får jag fin besök av morbror.

Missade maskinen på Berns igår, det suger. Älskar dom, bästa.

Ikväll ska jag äta lasagne ifall någon undra, godaste.

Tjohej!


Ta sig i kragen

Nu måste jag komma ut. Jag måste komma ur min koma. Jag orkar inte deppa hemma. Jag behöver sköna vänner. Såna som typ alltid finns där som man kan skratta med oavsett. Som inte tar upp allt negativt utan håller sig tll det positiva. Därför åker jag till Eric, David och Björnes lägenhet med Miccan. Förtära lite alkohol och spela fifa typ. Kanske laga kyckling och pasta med David igen. Måste klä på mig, morgonrocken är inte ens skön att ha på sig längre.

Jag måste göra mycke men imorgon tror jag att jag tar fram rak apparaten och rakar min kort klippta vänster sida av huvudet kortare. Jag ska handla, köpa choklad som jag erkligen längtat efter men försökt hålla mig ifrån. Kan hända att jag håller på att bli sjuk också.

2a december kommer sitta inprintat i mitt huvud. Varför måste jag vara konstig och behöva göra ingrepp som kommer få mina ben vika sig av rädsla. Kan inte jag få vara frisk typ jämnt?

Tjena


RSS 2.0