Sitter hemma och...

... vaktar lilla Elias så han inte gör illa sig eller rör tänderna. Han får bara ligga stilla i soffan och vila. Dessutom ska jag plugga och skriva prov idag. Skit kul.. Orkar ej.

Igår jobbade jag på inveteringen, vi höll på i 11 timmar. Awesome!


Akuten

Usch idag har lillebror Elias åkt fram och tillbaka till akuten efter en olycka. Stackarn, krya på dig Elias <3

Update:



Fest i något av grannhusen. Dunkandet från musiken förstör allt, hur ska jag nu kunna somna?



God natt!

Nu ska jag och mitt osminkade, fräkniga face gå och lägga oss! Sleep tight.


Kanske en...

.. powerwalk så här på kvällen? Eller ska man skjuta upp det till imorgonbitti innan frukost? Vad ska man göra ikväll? Kanske sova tidigt, plugga? Nu känner jag för att göra något, nu på en gång! Blir nog en vanlig promenad istället och en pw imorgon.

Något jag ångrar..

.. är att jag, när jag var väldigt liten, slutade dansa. Jag gick på dans och gymnastik i några år och sen tröttnade jag, precis som alla andra grejer jag prövade på. Jag önskar verkligen att jag hade stannat kvar och satsat på dansen eller något annat för när jag ser personer som är bra på att dansa så blir jag nästan grön för jag blir så avundsjuk! Har drömt i många många år hur det skull vara att få stå som dansare på en scen och åka på turneer osv. Blää! Jag vill verkligen också... Kanske ska lägga till att jag numera är värdelös på att dansa!

Pirates

Va på bio igår och såg pirates of the caribbean igår med Micc. Den va bra men jag hade lite för höga förväntningar så vart lite besviken. Men den är absolut värd att se!

Efter bion åkte jag hem och gick och la mig direkt. Jävligt skönt!

Idag ska jag inte göra någonting alls tror jag. Sköön helg.


Finally!


Lättnaden varje gång man har gjort klart en uppgift. Inte lång tid kvar. Nu ska jag dö på min nybäddade säng med nytvättade lakan.


Ta sig i kragen

Idag har jag sovit till klockan 3. Hade nämligen feber när jag vaknade till imorse så jag sov bort den. Nu är jag frisk som en nötkärna! Har glidit runt här hemma i slappa kläder och ruffsigt hår, dags att göra något åt det. Lönebeskedet som va högre än jag trodde gjorde mig på bra humör så nu ska jag fräsha till mig, städa rummet och sen glida ut på en promenad.


Lookbook.nu

Ååh va jag vill ha ett par röda byxor!




På mitt huvud vill jag ha alla möjliga hattar och annat roligt!
Asos Shoes, House Of Harlow Ring, H&M Top, H&M Hat



Jag vill ha en stor blå kavaj!
New Look, H&M Trend, Ash, Original Music Shirt



Och på ögonen vill jag självklart ha på mig de rundaste solglasögonen jag kan hitta, även fast jag ser ut som ozzy osbourne i dom så älskar jag dom.


Jag vill..

Jag vill shoppa
Jag vill bli brun
Jag vill äta ceasarsallad
Jag vill dricka vitt vin
Jag vill sitta på fridays och pröva nya drinkar
Jag vill vara klar med mina läxor
Jag vill resa utomlands
Jag vill jobba idag
Jag vill väldigt mycket.


Jag är lycklig men jag vill ha så mycke mer.


Uppe med tuppen!

Idag har jag varit hur duktig som helst! Jag vaknade halv 8, gick direkt och lämnade Elias på skolan. Självklart hade vi glömt hans cykellås så jag fick gå hem med den där lilla cykeln haha! Måste ha sett ganska roligt ut, funderade starkt på att sätta mig på den och cykla men det hade nog sett ännu roligare ut. När jag kom hem började jag tvätta och sen tog jag en lång dusch.
Måste säga att jag känner mig ganska duktig.

Nu ska jag göra lite frukost och sätta mig och plugga hade jag tänkt. Senare blir det att lägga sig i solen och ikväll blir det studentskiva så jag har massor för mig idag.

Hm, Gina

Syns det vilka färger jag vill ha på min bikini i sommar?

1 och 4 är från Gina tricot.
2 och 3 är från H&M

Nananana

Nu ger jag mig av för att skriva kontrakt, sen vidare till stan. Tjena mors!


Internationell ekonomi

Kom precis på att jag verkligen behöver plugga! Nu ligger jag ju efter och grejer! Internationell ekonomi, super skoj! Faktiskt.

Imorgon kommer jag vara så sjukt glad, ska skriva kontrakt och gå och spana in butiken. Äh jag är fan glad redan nu! Love life, over and out!


Zara

Jag har hittat min födelsedagsklänning, eller aa i alla fall en av dom.


Från zara såklart.

Lanter

Va på maskerad igår med tema djungel, jag och Miccan va tvilling Lantrar. En Lanter är en blandning av en Panter och en leopard.





Lycklig!

Inatt kommer jag sona med ett leende. Älskar mitt liv, älskar alla mina nära, älskar att det går bra nu, älskar allt. Idag är jag lycklig och det kommer jag fortsätta vara. Oturen vänder alltid förr eller senare och det är bevisat i mitt fall!


Nostalgi

Har haft en så sjukt bra dag idag. Har fått jobb nu i sommar. Känns så sjuukt nice. Är typ överlycklig!

Åt middag på mias med brudarna, tänkte unna mig lite efter att jag fått jobb. Efter deras goda pasta gick vi till Rosen där vi hämtade trampis och en EU-moppe. Kändes helt sjukt att köra en moppe igen. Det va ungefär 4 år sen sist.

Nu ska jag plugga för imorgon har jag fullt upp! Ska äta frukost med mamma och hennes kompis, sen ska vi åka runt och handla massa sen vidare till stan för att hittanågot att klä ut sig till på lördag.

Nu ska jag sova i alla fall. God natt.

Weheeey!

Här ska det firas! Stefanies 20 års firande. Nu blire raj raj.


Jag kommer, jag kommer, jag kommer


Baby, jag faller
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller



kan inte komma på en rubrik

Jag vill ha några nya sommarklänningar. Kanske hittar någon imorgon. Ska troligtvis till Farsta och köpa present till lillebror som fyller år snart. Blir väl lite kläder och lego eller något annat som han önskat sig. Älskar att köpa presenter, speciellt till Elias!

Nu ska jag plugga igen, lika tråkigt som alla andra gånger. Tjena hej!

Nu jävlar!

Nu har jag och morsan bestämt oss (igen)! Imorgon börjar vi, promenader, träningspass, sola, skippa onyttigheter. Vi ska gå all in! Får väl se hur länge det håller den här gången.

Jobbade i lördags som en idiot, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv tror jag. Efter så stressade jag hem, åt, duscha och fixade mig för att sen skynda till Stefanie där vi skulle fira valborg. Jag va så trött så jag orkade inte vara kvar så länge. Blev att åka hem och sova ganska tidigt.

Imorgon är planen att jag ska träna, tvätta, städa, deklarera, plugga, ringa csn, beställa företags ekonomi böcker m.m. En lång dag helt enkelt.

Nu måste jag plugga så jag blir klar med två uppgifter. Skoj! God natt.

RSS 2.0