Never back down

Har precis blivit en utmaning. Tack å hej.


Big brother huset.

Varje gång någon av oss tjejer har huset för oss själva så blir det precis som big brother huset utan sex. Alla tjaffsar och alla skrattar. Alla stör sig men alla älskar det. Skönaste människorna. Ikväll kör vi säkert igen.


Från hjärtat.




Skönaste


Yttrandefrihet

Folket gjorde sitt val, SD kom in i riksdagen tack vare att en sån stor andel människor håller med i deras punkter. Att kasta skit på något som Sveries befolkning har röstat in är att kasta skit på den andelen människor som röstat in dom och att Ohly eller vad han heter vägrar gå in i smink rummet när Jimmie va där är som på förskolan igen. Sandlåde beteende påminner det om.


Jag själv röstade INTE på SD och håller heller inte med dom.


Arbetsintervju

Imorgon ska jag på arbetsintervju, riktigt spännande och riktigt kul. Wehey!


Kanye West

Vill att den här ska komma ut på spotify! Älskar den, skit bra verkligen!


Rom och cola

Min kväll har bestått av:

God middag,
kollade in min farbrors impulsivt inköpta husbil,
musik lyssnande,
rom och cola,
gav tips om gymnasie och sånt,
rullade hem,
åt några kräftor,
kollade desperate,
kollade idol,
kollade obehaglig film,
ligger nu i sängen och är över speedad.

Imorgon ska jag fira Lena, som påstår att hon fyller 26 när hon egentligen fyller 62 typ. På kvällen ska jag förhoppningsvis träffa brudarna. VI hörs när vi hörs.


Desperate

Gott att äta,
desperate housewifes,
film efter,
nybäddad säng,
ljusen tända,
nystädat rum,
nymålade naglar,
sköna kläder.

Perfekt måndag kväll.


Hoffmaestro

Går inte att beskriva med ord hur grymma dom är. Igår var det värt alla knuffar, allt folk, de långa köerna och att stå på den där trånga och varma spårvagnen. Älskade det, älskar hoffmaestro och hade grymt sällskap.

Idag har jag tagit det oroligt lugnt. Nu väntar jag på att Karro ska komma hit. Medans blir det legally blonde 2 och äter chips.

Kolllade på stomp the yard 2 idag, sjukt bra. Såg The last song också, den är så söt.


Ge mig fredag NU

Längtar galet mycke tills fredag då jag självklart kommer stå på grönan och flippa till hoffmaestro. Va på kryssningen och såg dom och på yran och jag är kär. Deras sätt att få med publiken va helt otrolig. Kommer bli sjukt kul!


Lång natt

Nu är jag övertrött, och när jag blir övertrött då blir jag typ pigg och väldigt lättroad. Så jag kom hem för ca en halvtimma sen efter att ha suttit och skrattat hos Dennis med skönt sällskap. Hoppade raka vägen in i duschen, ligger nu i morgonrock, snackar skit med Adam, standard, och ska snart ta lite mat och måla naglar. Känner för att få mer gjort. Kanske sorterar mina papper och fixar kläderna, och kollar på desperate och massa annat. Nu är jag på gång så nu kommer jag inte kunna lugna mig på några timmar.


Kommer antagligen slänga in något mer inlägg. Om inte, sweet dreams på er!


Love the way you lie

Har precis avnjutit en god middag med familjen, vad som händer nu får vi väl se. Antingen går jag ut en stund eller så ska jag städa klart, eller söka jobb och fixa cvn, eller så ska jag ta hand om mig själv genom att ta n lång dusch, fotbad, ansiktsmask m.m.


Eastmansinstitutet

Gud va jag tycker det är läskigt med tandläkare. Gick i alla fall dit så nu har jag ett plast lager på framtänderna, känns jätte konstigt och obehagligt, mitt bett är helknas nu så jag ska nog ringa henne igen så får hon slipa till det lite extra. Efteråt, med äcklig smak i munnen, rörde jag mig mot farsta där jag skulle prata lite med Gina, tyvärr blir det inget jobb där men jag ska leta vidare.

Nu ska jag ta det riktigt lungt med några avsnitt av desperate housewifes och lite mat. Tjenixen.


Undan för pundarn!



Det är inte över förrän jag sagt att det är över.


pappersflygplan

Här sitter jag och har som mål att bli fet. Känner mig ensam och deprimerad, fråga mig inte varför. Har nyss förberett en skål med chokladmousse som står nere i kylen och är klar om 20 minuter. Först blir det en dusch och sedan desperate housewifes marathon. Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt, halv 7 för att vara exakt. Det är så att jag själv ska hitta till min bettfysiolog och ska befinna mig där vid 08:45. Hon ska lägga typ plast över mina tänder, tack vare att jag biter ihop mina käkar på nätterna så skadas tydligen tänderna.

Tänkte svänga förbi Gina en stund också. Imorgon ska jag ta tag i saker och ting känner jag! God natt på er!


Maskinen

"Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej"


Blinded by the light

Skräckfilm igår, vill och kommer aldrig mer kolla på den. Paranormal activity, värsta filmen jag sett. Den är inte äcklig på sättet att man blir skrämd mycket utan det är tack vare att den känns så verklig. Som tur är har jag inte haft svårt att sova inatt i alla fall.
Jag tycker att alla ska ha sett den. Det va värt varenda sekund.


Nu är Karro påväg och jag ska spela Näääk på högsta volym och fixa mig lite.


It hurts, it hurts!

Igår klantade jag till mig på en gunga så nu har jag sjukt ont i min vad, haltar som en gammal gubbe. Men jag har varit uppe på benen ändå. Storhadlat, hämtat ut paket och kollat inredning är vad jag har gjort idag. La lite pussel med lillebror och sålde vår tränings grej, sån där som jag inte vet vad den heter.

Imorgon är det äntligen fredag, ska vara med Karro för att kolla på någon cykel tävling grej typ och sen ska vi möta upp Philip som kommer från Cypern.

Skriver mer imorgon.


förälskelse

Jag har tidigare inte gillar Ed Hardy särskilt mycket. Nu helt plötsligt är jag helt förälskad. Jag vll ha tavlor i hela rummet, bikini, skor, byxor, tröjor, kepsar, allt. Kikade ut några av favoriterna:





Ja jag vet sommaren är över men jag vill bara ha den i min garderob så jag kan kolla på den och få motivation till att träna tills beach 2011.
 





Jag är verkligen ingen keps tjej men det kan hända att det kommer ändras på.













De två sista är faktiskt kill tröjor men när det kommer till hoodies så älskar jag kill modellerna.


standard!



Hur grymma som helst! Kim och Sonny, ni är bäst.


Plugga teori

Sitter och plugga körskole teori grej. Fick någon skiva i julklapp typ. Usch va krångliga vissa grejer är, men jag är en jävel på skyltar ska ni veta!


hur högt?


Tatueringsmässan

Va på tatueringsmässan i söndags. Besviken över att det va på München Bryggeriet de kunde gjort det mycke bättre i älvsjömässan. Fick lite inspiration på plats men mest inspiration hittade jag i deras program och reklam blad. Hittade en bild på en så sjukt tuff och otroligt snyg tjej. Från henne har jag snott en hel del idéer:



källa: google.com



Jag vill snagga mig precis som hon har, uttöjningarna i öronen och tatueringen på ryggen och den vid tummen. Här är en bättre bild på tatueringen på ryggen:


källa: google.com

Fast min ska vara två vingar som typ ängel vingar, inga blommor, min ska vara tuff men ändå lite tjejig. Den ska gå lika långt ner på rumpan, ska ha färgerna svart och lite grålila. Den ska jag ge till mig själv i 22 års present.

Det här va då vackra Kirsten Leanne. Min nya förebild.


källa: google.com


Kalas kul!

Händer inte mycket nu, söker fortfarande jobb. Fick ett erbjudande att jobba i Norge men vet inte om jag är redo att lämna alla här hemma. Men det skulle ju vara ett riktigt kul äventyr.

Hade kräftkväll hos Jenny i Hammarby Sjöstad. Första gången jag är där sen hon flyttade dit. Dom bodde hur mysigt som helst, ska börja jobba in pengar så jag kan skaffa lägenhet där.

I helgen ska jag kanske snagga mig mer på vänter sidan. Funderar starkt på att raka av halva håret. Det är så otroligt snyggt men vet inte. Vill färga mitt hår knallrött också.  Behöver lite förändring i min vardag.

Imorgon ska jag ringa kommunen och kolla efter elevassistans jobb. Skulle vara hur kul som helst att jobba med det. Hittar jag inte något jag gillar så blir det Norge eller något annat land. Kanske ett varmt land och gå bartenderkurs.



Shut up and let me go


















RSS 2.0