Dags för en förändring

Nu är det så att jag har bestämt mig för att färga mitt hår, antingen vill jag go crazy och färga rött eller så vill jag färga det nästan svart. Den stora frågan är vilket av dom jag ska välja. Svårt beslut men jag kommer säkert på något skoj.


eastmansinstitutet = mitt andra hem?

Idag trodde jag att det skulle räcka med en liten koll på tänderna men tydligen så skulle jag lägga nytt plast lager och fixa. Blää allt är fel med min mun tydligen, emaljsprickor och skit. Orkar inte min mun, min käke och mina tänder. Nu är jag trött, deppig och vill sova. God natt


Medvetslös tjej

Jag är så sjukt seg, gäspar konstant. Nu bakas det för fullt. Nyss slog vi in sista paketen, känns sjukt bra måste jag säga. Om en timma så ger vi oss av, ännu en gång ska jag till eastmansinstitutet. Lika skoj varje gång men¨d tanke på att min bettfysiolog alltid är lite för ärlig vilket inte uppsattas av mig i alla lägen. Men men hon är ju bra så ska inte klaga. Har varit och handlat två stora apelsinpåsar också så jag kan göra färskpressad juice varje morgon så man håller sig frisk. Man vill ju inte vara sjuk över jul och nyår.


Kollade efter nyårs klänning inatt och jag hittade ingen som klickade liksom. Så synd, va inne på alla sidor jag kunde komma på men hittade som sagt absolut ingenting.

Can't wait

Imorgon ska vi göra julgodis, hur mysigt är inte det? Kan inte vänta längre, vill ha julafton nu på en gång! 10 dagar kvar tills världens bästa julafton kommer börja! Vi tänkte även slå in ännu fler julklappar och ska försöka övertala att vi ska göra fler lussebullar och pepparkakor. Ååh va jag längtar, har börjat älska julen till skillnad från förra julen då jag hatade det. Då fick jag ju i och för sig inte fira jul med släkt och vänner men jag fick faktiskt fira med Miccan och hennes släkt vilket också va super mysigt! Ska kolla på Grinchen imorgon också tror jag, så sjukt härligt ju!


TM,DH,CT,CSI

Seriedag idag, har kollat på alla möjliga serier så som Top model, Desperate housewives, Cougar town och CSI. Helt sjukt att jag fortfarande inte är trött. Ska nog städa lite och tände lite ljus med ännu mer desperate housewives. Imorgon fick jag tid att komma till bettfysiologen. Känns som att jag är stammis och borde få stämpelkort hos eastmansinstitutet.

Tänkte köra lite gamla bilder senare om jag orkar, nu ska jag börja städa och måla om naglarna.


weheartit

Tumblr_lccopgmpml1qcd5m6o1_500_large
weheartit.com


Jagkanintesova

Gossip girl är beroendeframkallande har jag precis kommit på. Jag ska upp senast kl 7 och fram tills nu har jag kollat gossip girl istället för att sova.

Nu är stygnen borta iaf, känns naket.. tomt.. Gjorde inte alls ont att ta bort fast det va ju lite smått obehagligt. Käken har krånglat lite idag men tror inte det är någon fara.

Imorgon har jag nog världens lugnaste dag framför mig, ska upp med Elias, kolla julkalendern, gå med honom till skolan, sen hem och inte göra nånting. Skit tråkigt ju, tror jag ska fixa lite till i rummet och sen träna. Kanske man ska söka lite jobb också.

11 dagar kvar till julafton. Sjukt va jag längtar, känner mig som ett litet barn, men jag längtar inte tills paketen jag ska få utan tills jag får ge mina paket till mina bästa yngre bröder.

Nej nu måste jag byta om och gå och lägga mig och läsa min bok. "Mamma sa att jag var sjuk" heter den, vet inte ännu om jag gillar den, det händer liksom inte så mycke. Får berätta mer om den när jag läst ut den.

God natt!

Does that make me crazy

Jag kan inte sova. Har ångest, räknat ut att jag har 7 dagar innan jul som jag har möjlighet att jobba på pga annat jobb och andra planer. Imorgon tar jag bort stygnen men sån tur som jag har så är jag sjuk nu också, perfekt! Blir jag inte frisk är det ännu färre dagar jag kan jobba på. Just my luck!

Jag vill så gärna gå ut och bete mig galet, gick ju inte som planerat i helgen så en utgång på onsdag kanske. Nu ska jag sova i alla fall god natt.

syskonkväll

Ikväll är det en mysig syskonkväll. Vi har lagat tacos och nu sitter vi i soffan och äter massa gott och kollar på Alvin och gänget 2 och efter blir det Karate kid. Senare ska jag troligtvis iväg. Ha en trevlig lördags kväll!

Nu kör vi

Idag vaknar jag ur min koma. Ikväll ska jag flippa nykter på en förhoppningsvis skit bra hemmafest! Ikväll ska jag dansa tills jag har ont i hela kroppen och svetten rinner. Ikväll har jag sotade ögon och en knallröd tajt klänning. Mina super snygga fredags underkläder är på min helt nyrakade kropp. Ikväll är håret ett sexigt, slarvigt ruffs. Ikväll skiter jag i stygnen och smärtan. Ikväll ska jag äga, jag ska vara snygg för första gången på länge nu. Jag ska visa att jag kan om jag vill, jag kan komma ur min äckel koma där jag bara ligger och tycker synd om mig själv helt handlingsförlamad i soffan. Dessutom ska jag göra det med dom bästa. Nu kör vi, FKB.


förälskad

Jag har typ blivit förälskad i att köpa julklappar, det är så kul att jag va tvungen att åka och köpa två till idag.


Känns skönt att ha lite grejer planerat här framöver eftersom jag inte får anstränga mig tills måndag så ligger jag annars bara hemma.
Imorgon ska jag stor handla och leta efter en ny julstjärna att hänga i fönstret.
Torsdag blir ikea och toys'r'us.
Fredag blir det ur och festa.
Lördag ska jag på hockeyskolan och sen vara barnvakt. Jag ska hyra film och laga mat osv, spendera lite tid med mina ynge bröder.
Söndag ska jag nog ta det lugnt och mentalt förbereda mig inför måndag då sygnen ska tas bort.

Love my life.


julstädning

Lyssnar på Kid Cudi - Up, Up & Away, dricker brämhults apelsin och ananas juice och jul städar. Det blev Nacka orum idag så har köpt på mig några små saker så nu vill jag bara fräsha till mitt rum, rensa och ändra små grejer som ändå gör så stor skillnad. Ska försöka få med Mamma till Ikea för att shoppa på mig lite andra grejer imorgon.

Just nu mår jag så sjukt bra och är så nöjd med mitt liv. Har inte mått så här bra sen studenten tror jag. Alla problem löser jag och jag tar tag i saker och ting. Kanske det är tack vare att julen snart är här? Vill verkligen sätta upp julgranen redan nu!


BikBok


Julkänsla

Idag har jag varit och shoppat och köpt julklappar, sen blev det julfilm med Miccan och mamma och nu har jag slagit in paket, tänt ljus, iklädd min alldeles nya kofta som är helt underbar. Jag harsån sjuk julkänsla och jag bara älskar att köpa julklappar så imorgon ska jag fortsätta att köpa hade jag tänkt då blir det kista gallerian med Stefanie.

Nu ska jag städa lite, fixa fram kläderna inför imorgon och måla naglarna i mitt nya mörkblåa super snygga nagellack. Senare blir det tända ljus och film.

Skönt att det börjar läka i munnen efter operationen i torsdags också. Längtar tills dom ska ta bort stygnen den 13e.

Nej nu blir det att fixa, god natt!


Asos.com

Image 1 of ASOS Leopard Print Chiffon One Shoulder Dress
Image 1 of River Island Belted Leather Biker Jacket With Faux Fur Collar

De här två vill jag köpa från Asos.com. Skit snygga!


RSS 2.0