Trassel

Trassel va inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. Jag som brukar älska disneyfilmer ger den kanske 3 av 5. Jag hoppas Rio är bättre!

H.P

Senate Harry Potter filmen rullar på min tv samtidigt som jag försöker plugga. Gjorde nyss lite mat, tortellini med sås, champinjoner och tomat, skit gott blev det. Jag äter mest och pluggar bäst på natten.

Imorgon ska jag upp halv 10 för att fräsha till mig för att sen åka och kolla på bio med min lillebror. Han har tjatat om att få se trassel, äta subways och popcorn, hotsnacks, godis och läsk. Haha en snart 7 årig grabb med stor aptit.

Lördag jobbar jag, wohoo! Ska söka nytt jobb nu också, klarar mig inte ekonomiskt på ett extra arbete så måste skaffa ett heltids åtminstone tills augusti. Jag har eventuellt ett i slutet av juli men det är bara ett par veckor.

Nu ska jag försöka få klart två areten så jag kan lämna in innan jag går och lägger mig. God natt mina vänner!


Jag vill...

Jag vill ha en väldigt tatuerad kropp.
Tumblr_lka6uo2wlz1qzfk3zo1_500_large


Jag vill ha på mig något sånt här sjukt och otroligt snyggt!
Tumblr_lkdff8b8j51qh3z3ko1_500_large


Jag vill ha på mig det här snygga örhänget.
Tumblr_lkck1tndqb1qe980oo1_500_large


Så där vill jag se ut på valborg. Man kan ju alltid drömma.

HI & IEK

För tillfället känner jag mig lite smått korkad. Jag kan inte skriva ut de svaren jag vill ge så att dom låter smarta. Känns som att allt jag skriver låter som att en 6:klassare har skrivit. Men just nu känner jag at jag inte orkar sitta och skria om ännu fler gånger, jag skickar in det bara så får vi se hur det blir helt enkelt. 


Helg



Internationell ekonomi

Orkar inte plugga, någon som kan komma och hjälpa mig istället?

bruuun

Fyfan vilken bra dag det är idag. Den har i alla fall mycke potential till att bli en riktigt bra dag. Vädret är helt sjukt bra, min familj har kommit hem igen. Jag har solat, och städat och så och bestämt mig för att köpa träningskläder imorgon, ska äta sallad till middag och äta glass med den som vill under en promenad senare.

Känner mig bara typ glad idag, en riktigt bra dag utan att det hänt något speciellt. Nu ska jag fortsätta bli brun, over and out!

Jag är på rehab..

.. vilket betyder att jag ligger död i soffan med pizza och massa vatten.


Äh vi kör igen!


Bästa


Jag hatar att plugga

Fattar ingenting, vill gå ut och gå och äta twister i solen.

Rastlös

Jag är så uttråkad och rastlös att jag äter polly nu. Jag hatar polly, äckliga små runda godisar som smakar gummi. Jag har snart ätit 15 stycken. Jag har inget annat att göra. Har hittills:

Städat mitt rum
Kontrollerat att hela rummet varit städat
Hängt tvätt
Sorterat och tvättat mer
Tvättat sängkläder
Försökt plugga
Tränat
Rensat papper
Rensat mitt skåp i badrummet
Lagt över bilder från kameran
Kollat alldeles för många avsnitt av gilmore girls
Kollat efter bikinis, vilket är omöjligt att hitta i min storlek(?)
Kollat in alla klädes hemsidor jag kan komma på för att leta lite sommarkläder
Diskat
Fixat håret helt i onödan
m.m

Jag funderar på att gå en promenad, sen kolla big brother och sen en film. Kommer som vanligt inte kunna somna förrän 2 tiden ändå. Blääää jag är trött på mitt liv. Vill jobbabababa

Skoltrött

Är det fel att vara skoltrött efter 4 veckor? Jag hatar verkligen att plugga men jag försöker och kämpar på ändå. Det är så frustrerande bara när man inte kan allt sen innan. Gillar inte att försöka lära mig saker under press, då släpper jag det hellre.

Nu ska ja fortsätta läsa om spanjorer och vad dom gjorde förr. Sen ska jag sova för imorgon har jag massa saker att göra. God natt!

Jag älskar mina vänner














Bilderna är tagna av Karro!

Ankan 20 barre!









Bilderna har jag snott från fina Ankans blogg: http://www.stylebytyra.se/blogg/ankan/

U smile, I smile

Update:

Jag tatuerade mig, bangade inte ur som jag trodde. Det va ju en liten så det tog ungefär 3 minuter så det va inte så farligt. Det gjorde ont men vadå man överlevde ju.

Jag har sett Justin Bieber: never say never. Jag gillade inte honom förrän efter jag såg filmen, det var inspirerande och han är ju hur duktig som helst! Dock är jag inte lika hysteriskt kär som tjejerna på bion som skrek och grät sig igenom filmen.

Jag har spenderat väldigt mycke tid med Miccan och Eric, David och Andreas. Har varit trevligt, middagar och sånt.

Har firat Sandra som fylle 20 vilket firades med fest i hennes lägenhet.

Ankan har också fyllt 20 vilket också firades nu i helgen hos henne.

Självklart följt Big brother, kan inte låta bli är ju så sjukt. Vill verkligen också vara med.

Försökt ta igen lite skolarbeten.

Haft ännu mer Gilmore Girls maraton.

Det är ungefär så den sista tiden varit för mig. Nu ska jag lyssna lite Bieber och plugga sen blir det mer gilmore girls.

RSS 2.0