skolstart och arbetssökande

Idag började båda mina bröder skolan igen. Den yngsta började sex års versamheten och den äldre börjar första året på gymnasiet. Känns som att det va hur längesen som helst man själv va i deras sits.

Själv sitter man hemma och skriver cv, söker jobb, samlar ihop papprena inför besöket på arbetsförmedlingen, planerar att gå till komvux, bokat tid för ungdomsmottagningen, ska ringa tandläkaren, måste ringa om "operationen" och dessutom ringa bettfysiologen. Fixar med räkningar också och ska lägga upp en plan över min ekonomi. Usch va jag ogillar vuxenlivet. Jag vill åka tillbaka i tiden när man gick i nian och allt va förbjudet men man gjorde det ändå.

Haha ett jäkla tjat, varje inlägg handlar om hur mycket jag har att göra och hur mycke jag saknar gamla tider.

Nej tillbaka till verkligheten...


Alldeles för mycket att göra

Snart är min lugna period över, två gånger om året är jag ensam hemma i ett par veckor medan familjen är på landet och nu är tyvärr de veckorna över. Familjen kom precis innanför dörren så nu blir det tillbaka till vardagen. Har fått extra arbete på gina igen och ska till arbetsförmedlingen imorgon och sen börja lämna ut cv:n överallt. Ska till komvux och anmäla mig till några kvällskurser och dessutom ungdomsmottagningen för att fixa p-piller. Ska till tandläkaren nu inom snar framtid. Om ett par veckor blir det bettfysiologen och sen ska jag ringa och boka tid att operera ut tänder. Inte alls kul, mycket inbokat känner jag.


Nu måste jag gå oc förbereda, tjena hej!

Undan för pundarn

Det finns inget bättre än ett glas iskall coca cola när man ligger hemma sliten och det är skit varmt både ute och inne. Ren njutning.

Det här har varit en vecka fylld med sömnlösa nätter, maskinen på repeat, vodka och Karro. Man får inte glömma teambox på donken också. Glida runt med röda faran och skrämt folk på gatorna.

Ikväll gäller det att ta igen sömn tror jag. Ska kanske möta Sitku också. Nu blir det middag med bror min. Spaghetti och köttfärssås den går alltid hem.


vad som händer på yran stannar inte på yran 2







vad som händer på yran stannar inte på yran





























RSS 2.0