Storsjöyran

Nu är vi på tåget, framme om 40 minuter. Storsjöyran. Ikväll smäller det. BAM

Ny säng, nya prylar = ett nytt rum

Nu har jag en skit skön och stor säng, nya små prylar i rummet. Till och med två blommor i fönstret. Tänk vad lite små saker kan ändra hela rummet. Nu har jag gjort listor på nästa inköp. Jag och mina listor alltså...

Knas helg, mys vecka med Micaela, sista jobb veckan, 8 dagar kvar tills vi är på yran, imorgon åker rosanna och miccan till miccans land vilket lämnar mig här övergiven som en hemlös katt. Tid att plugga på körkortet och övningsköra. Lön på fredag. Bio idag, eclipse var en besvikelse. Stranden igår, fick färg tro det eller ej. Minx naglar på tisdag. Grönan på måndag. Shopping på onsdag. Har mycket att se fram emot och har fått en hel del gjort. Måste betala räkningar... Ångest. Vuxenpoäng


Bara jag som blir längtar till höstkläder?


Det här kommer jag gå runt och shoppa i under hösten 2010. Allt är från monki som får skit bra betyg för sina snygga och udda kläder.


Happy fucking birthday

Födelsedagen gick smärtfritt förbi tack gode gud. Fick några väldigt fina presenter och torsdagen blev det tårta. Juste firdays i onsdags också.

Fredagen blev en långpromenad med lillebror och sen decka mitt under fight club. Idag har jag kollat lite sängar och köpt på mig godis så ifall det blir film ikväll igen så har jag laddat upp med tröstmat.

Nästa uppgift är att städa rummet. Fixa ihop några outfits och hänga upp dom på min inspirations hängare eller bosse som jag kallar den/honom.

Låg på stranden igår också, pressade som satan men jag är lika blek fortfarande. Helt otroligt, hela min familj kan bli bruna men inte jag. Jag är som det svarta fåret som i det här fallet är vitt medan alla andra är bruna.

Shopping blev det också men ska jag vara ärlig så tror jag inte det kommer upp på bloggen. Tjohej!


Födelsedags present



Farmor ringde och sa att det ligger en present till mig i deras byrå. Gick dit för att hämta och nu ligger den här och kollar på mig.. Suktar mig.. Vill Bara Öppna Nu.



Tänkte dela med mig av min frustration. Finns ändå vissa fördelar med att fylla år.


Värmeslag


Ofräsh, osminad, oklädd, onice!

Det är nästan äckligt varmt. Det va skönt till en början men snälla, en regnig dag tack? Nu är allt bara torrt och man orkar knappt vara ute. Grämattor är gula, badstränderna är proppade med folk och sl har glömt bort ACn as usual.

Igår fick jag ett så trevligt samtal från Sandra på Gina i Farsta som bad mig komma in och hjälpa till under inventeringen. Blev ett arbetspass 13.30 - 21.15. Imorse vare bara att gå på't igen. 05.44 stod jag utanför Gina och väntade in Stefanie. blev arbetspass mellan 06.00 - 11.00. Så nu är acc lagret grymt bra och inventerat.

Imorgon är min födelsedag, usch 19 år vad är det att fira? Sista året som tonåring.. Jag vill bli 13 igen eller åtminstone 16. Kanske stanna som 18. Men 19? Hur värdelöst är inte den åldern. Men men så blire och har inte så mycke att säga till om ändå. Tanken var att jag skulle ha ett riktigt firande på fredag typ men jag känner att det inte är något att fira så kanske blir en drink på fridays imorgon, inget mer.

Nu ska jag läsa ut twilight boken - om jag kunde drömma. Jo tack jag vet att jag är seg men har aldrig orkat tidigare. Borde plugga lite körskola också.

Ikväll, om det blir svalare, så startar jag datorn igen, annars hittar man mig i en kall dusch eller bredvid 3 fläktar och med min bok i handen. So long.



Helt sjukt

Jag har ett sådant pengaberoende att jag har gjort bort mig totalt. Det är inte kul. Har ångest och vill kräkas!

Spain!

Kom igen nu! Kör spanien, KÖÖR!


Let's have some fun, this beat is sick














Sommar



A kiss in the night

Kom på att imorgon är det fredag. Fredag = väldigt lite bloggande.

Planen för helgen är; jobba imorrn + åka och bada och sola, träffa tjejerna på kvällen.

Lördag blir att sola och åka och köpa en pinnsoffa, så snygg! Kvällen bjuder på att fira Denice på hennes 19 års dag.

Söndag ska mamma troligtvis få sin födelsedagspresent, ska även göra middagen och någonting mer men det minns jag inte. Kommer nog upp massa bilder på typ söndag eller måndag. Tjohej.

Follow me

- jobbat
- farsta för att shoppa
- köpt present
- köpt lite till rummet
- storhandlat
- städat och rensat hela rummet
- börjat med tvätten
- börjat med morgondagens arbete
- duschat
- kollat criminal minds
- planerat in en dag på grönan, 26e
- planerat in dag att göra minx naglar, 27e


Effektiv är alltid bäst. Fyfan va jag är bra men inte blev det något glas rosé istället ska jag lägga mig med något gott och kolla film eller läsa min twilight bok. God natt på er sköna människor.


All besvikelse åt SJ




Åååh va jag älskar att städa, känn ironin. Men jag har sagt att om jag städar klart så belönar jag mig med ett glas rosé i solen. Ni ska veta att jag är en jävel på att övertala, speciell mig själv.

Just det ska nog ta och lägga upp ett allvarligt klagomål på sj som gjorde mig sjukt besviken. Jag och två vänner ska nämligen på storsjöyran nu i slutet av juli, säg till om det är någon mer som ska dit, och jag ringde och bokade allting. Tre stycken tre-dagars biljetter till festivalen, tre första klass biljetter med kupé, frukost och internet och två stycken biljetter hem. Åker på torsdag och kommer hem söndag. Ska åka ett speciellt yran tåg med artister på tåget. Skit bra, skit nöjda. Får biljetterna, tydligen åker vi på onsdag redan och inte på något yran tåg minsann.
Ger mina klagomål och skickas till t-centralen för att prata med dom där. Även där skickas vi runt. Slutar med att vi numera åker torsdag, inte yran tåg och vi sitter inte ihop, inte ens ett bord. Fan va jag älskar sj ni är så bra, eller?


udda, snyggt, acne



Hur grymma är inte dessa? Udda, snyggt, acne! Love it.
4 laxar går dessa på, längtar tills lönen...


stockholm city


Långklänning från Paris, 38 grader i solen, jobbet gick överdrivet snabbt och
shoppingen blev mysig. Ny blogg föresten, nystart nu efter studenten.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0