Idag är jag..

.. vinmorsa på riktigt eller något. Jag är barnvakt åt min lillebror, dricker rosé och ska snart börja laga tacos. Kollar kollopapporna på 6an också. Blää har inget att skriva om, jobbar hela tiden just nu så finns inte så mycke att säga. Ska jobba söndag och måndag sen får jag semester och åker till yran på onsdag. Det ska bli så sjukt kul och det kommer komma massa bilder efter yran. Kommer hem den 31a igen så då blir det uppdateringar.

skit trött

Hur sjukt är det inte att igår natt sov jag 17 timmar. Jag är fortfarande i chock. Jobbade ett pass från 15-20:30 idag, ganska skönt, dock va jag inte hemma förrän runt halv 11 eftersom min buss inte gick så det slutade med att jag gick halva vägen hem. Imorgon blir det jobb igen, och alla andra dagar fram till och med fredag. Lördag söndag är ledig helg och det kan inte bli bättre. Sen nästa onsdag då drar vi till Yran, guud va jag längtar.

Nu signar jag ut då jag ska upp om 8 timmar och jag blir så grinig om jag inte får sova mina 8 timmar. God natt!

Som att rycka bort ett plåster.

Dagen gick smärtfritt förbi, precis som att rycka ett plåster, snabbt och smärtfritt. Jag vaknade upp av att pappa och victor kom hem, efter ett tag så dyker farmor upp med present. Sedan blir det att åka till jobbet där jag blir överraskad. Efter jobbet och en timmas väntande på att karro och miccan ska hitta så blir jag upphämtad. Middagen blir på pizza hut med förrätt, varmrätt och efterrätt.ick världens bästa present av Miccan och Karro, tvålhalsband (!) och biljetter för att se Rihanna! Efter det åkte jag hem för att bara ta det lugnt. Det blev inget systemet och inget vin.

Imorgon ska jag till centrum och spendera pengar, man får ju passa på! Behöver nya skor och en väska... 5 börjar jag jobba för att avsluta passet runt 20:30. Efter det så börjar min födelsedags helg, det betyder att vad jag än gör, vart jag än är och vilka jag än är med så ska jag vara full. Det är så det ska vara på mina födelsedags helger. Nu ska jag i alla fall sova så man orkar med morgondagen!



20 år!

Blev två redbull och en kommande sömnlös natt! Fick massa kramar och gratulationer av super gulliga tjejer vid tolvslaget. Karro va först vilket hon blev väldigt glad över! Imorgon kommer min far och min bror hem så blir att städa huset inatt, sen så blire jobb 16-19 och sedan blir det middag med miccan och eventuellt flera.

Nu ska vi chilla i varsin soffa med varsin dator, ungefär vad vi gjort hela tiden vi bott här som sambos. Men det är ju bra för jag gillart, vi behöver inte prata vi bara njuter av varandras närvaro. God natt mina kära vänner vi hörs eventuellt imorgon eller på måndag om det blir mycke nu i helgen! Love!

Nu drar vi..

.. och ska förtära alkohol, ett bra sätt att fira in födelsedagen på! Ha en trevlig kväll



Lookbook.nu

Slouch Hat From Http://Www.Romwe.Com/Retro Bowknot Ribbon Creamwhite Lady Cap P 5578.Html, Basic Black Bag From Second Hand, Lace Shorts From Http://Www.Romwe.Com/
Observe The Found Sheer Blouse From Www.Observethefound.Com, Native Heart Dip Dye Ombre Shorts From Www.Nativeheart.Bigcartel.Com
1401599_look3

Hej hopp!

Nu ska vi ta en promenad till konsum och köpa mat sen ska vi hem och laga mat tillammans (jag, Miccan och Jenny) och mysa lite. Kanske dricka vin(?). Senare kanske vi drar till Emma eller så stannar vi här och hittar på något skoj!


Vart fan är moppen?

Det sjukaste har hänt, jag skrattar bara för att det är så typiskt men egentligen är det inte alls kul. Det är tragiskt att det finns människor som inte kan köpa en egen och därför måste sno. Men vi fick ju en stulen cykel istället.

Jag vill inteee!

Imorgon, den 14e fyller jag 20 år. Jag vill inte, jag är inte redo att lämna tonåren ännu. Vad ska jag sen se fram emot? Innan man blev 18 så såg man fram emot krogen, och innan man va 20 såg man fram emot systemet, men efter det då? Vad ska jag se fram emot? Skaffa man, villa, volvo och barn är ju inte något för mig så vad finns det då? Flytta hemifrån möjligtvis men annars kan jag inte komma på något. Jag är ledsen, ska snacka tonårsminnen med bästa Rosanna och Micaela tills vi somnar. Om mindre än 24 timmar blir jag gammal och snart börjar väl gråa hårstrån dyka upp men vet ni vad, jag kommer alltid vara 19 år egentligen för inget kan slå de åren jag haft tillsammans med mina underbara vänner. God natt allihop!

Honey I'm home!

6,5 timmas tågresa igår. Snygga vänner kom och mötte mig när jag klev av tåget och ute på parkeringen står vår käre vän Patrik. Bästa människorna dom där som ger mig skjuts hem. Vi hämtade upp Pontus och satte oss på min baksida och drack vin. Spelade med andra ord och sen en omgång av gin rummy!

Vaknade idag av Micaelas ljuva sång röst. Dock inte så härligt när man är sjukt trött så Rosanna och jag satte kudden över huvudet och somnade om. Sen bjöd Miccan på frukost och nu sitter vi här, paltkoma och sjukt sega!

That's all from me! Hörs senare.

Älskar håret!

Tumblr_lntt0zvycz1qlki5to1_500_large

Allsång!

Önskar att jag också stod på allsång på skansen just nu. Har det som tradition att åka dit varje år så vi tänkte åka dit när hoffmaestro, veronica maggio och timbuktu är där i år. Hade velat gå idag och kolla på Ulrik Munther men det missa man.

Imorgon beger jag mig till landet, dvs inge internet eller mobil. Sucks to be me, måste ta mig till stan på egen hand också. Tåg i 6 timmar osv osv. Bläää! Men det ska bli skoj med släktträffen, ska försöka ta massa bilder där uppe isället så jag kan ta igen lite när jag kommer hem! Måndag kl 21.30 landar jag i stockholm, vi hörs då! Love!

Nu jävlar!

Imorgon hörrni då jävlar ska det pressas i solen. Stod på smhi att det blir soligt så man håller ju tummarna. Dock ska jag inte bränna mig igen, solskyddsfaktor istället för olja den här gången.

Min käre sambo ligger här bredvid mig i sängen och sover, kanske borde göra detsamma men blir så pigg efter att jag jobbat så skulle kunna dygna. Dock finns det inget bra på tv och ingen att sitta och umgås med så blir lite tråkigt då. Får väl sova då så man är pigg imorgon istället. God natt m8s!


Semester!

Nu har jag semester i en vecka. I fucking love it!


Jag ser skev ut men vad gör det när man har semester och en ny sambo och även min bästa vän Micaela! Bästa!

Vinmorsor utan barn!

Här är vi än en gång! Vin morsorna, vi dricker rosé, äter ost och kex och myser i soffan framför morden i midsomer! Bästaa

Bläää

Trött tjej vill inte gå ur sängen utan hellre somna om! Tack och hej!

En del av mitt hjärta..




...kommer alltid slå för er

Bästa

Den här kommer jag lyssna på hela sommaren, till och från jobbet, när jag fixar mig inför sköna kvällar, då jag ligger och pressar i solen osv, osv.


3 saker...

Jag älskar solrosfrön, det är min drog. Jag äter det varje dag, det är liksom mitt kvällssnack. När jag kom in i en period då jag åt det som mest så fick jag en allergisk chock så halsen svullnade upp och jag fick svårt att andas. Då slutade jag i ett par månader och sen började jag igen..

Min absolut största idol är Nicki Minaj. Hon är så sjukt snygg och sjukt skön. Hon sticker ut på sitt eget sätt. Jag avgudar allt henne och allt hon står för. Nicki Minaj for president!

Jag är så otroligt rädd för älgar. Vi hade en på vår gata så när jag va påväg hem en kväll så står den 3-4 meter ifrån mig och gjorde något läte. Den hade dessutom sin unge där. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, trodde jag skule dö. Sen dess så kollar jag jämnt noga åt alla håll när jag går ner för min gata så den inte står där och gömmer sig igen.

RSS 2.0