thank god

Tacka gud för chips och jobb. Mina vänner drar till sälen och jag sitter hemma och kollar filmer, big brother och äter chips. Ska dessutom få jobba imorgon och onsdag. Kan hända att det blir bio imorgon med lillebror efter jobbet. Jag ska dessutom få shoppa imorgon, fan va jag är bra på tidsfördriv.

Skulle behöva träna men är alldeles för förkyld för att göra det. Är det något jag lärt mig så är det att inte träna när man är förkyld. Nu ska jag i alla fall fixa håret och sätta på en film sen sova så att jag är pigg och fräsh imorgon när jag ska jobba.

Whatever

Haft en riktigt trevlig helg, fredagen spenderades med bland annat Majlöv, Stefanie, Nadia, Sandra för att runt 2 tiden gå över till några kompisar och umgås. Kom inte hem förrän 8 på morgonen.

Lördag blev det taco kväll med Micc och Karro sen plockade vi upp steff och åkte hem till crille där bland annat Majlöv va. Efter åkte vi till Dalarö där vi hade en fortsatt sjukt bra kväll!

Älskar sköna helger.

...

I feel sick


Träningsvärk

Guud va jag älskar mitt rum, fixar det hela tiden. Håller det rent och snyggt och rensar och köper nya grejer hit hela tiden. Längtar tills jag skaffar egen lägenhet, få fixa och snygga till en hel lägenhet. Längtar...

Har börjat träna igen och idag har jag haft så mycke träningsvärk, tror jag håller på att dö. Så idag har jag ätit lite nyttigare än vanligt, förutom pommes på donken, så har jag ätit nyttigt bröd, morötter, keso, smoothie och flingor. Känner mig duktig.


Gossip girl

Blir så besviken, gossip girl har blivit mycke tråkigare än de första säsongerna. Det är ju gossip girl så jag kan verkligen inte låta bli att kolla, men ändå är jag såå besviken på det.


Uttråkad

Jag har så sjukt tråkigt, kommer nog ruttna här hemma. Ha de bra hej..!

Update

Nu är jag ledig på obestämd tid, dvs inga inplanerade arbetstider. Väntar fortfarande på svar från skolan. Har därför numera ett väldigt städat rum, och kläder som tvättats lite för många gånger pga rastlöshet. Har dessutom snart kollat igenom alla våra filmer och det är ganska många. Blää ruttnar, kunde väl åtminstone haft tv-spel i rummet, hade gjort allting lite roligare. Tränar också ovanligt mycke, beach 2011. Nu ska jag läsa cosmopolitan för 3e gången och hoppas på att någon vill ses.

feels lika home to me

Jag har en alla hjärtans dag dejt! Min underbara lillebror Elias på 7 år, vi ska äta massa godis och kolla barnfilmer. Kanske till och med låter honom vara ledig från skolan då. Det kommer bli den bästa alla hjärtans dag någonsin med personen som står mig närmast hjärtat.

Uppdatering

Kan fortfarande bara kassan typ, jobbade idag och jobbar söndag, ska städa då, dvs använda en mopp, druckit päron dryck och ätit glass, min säng är nu utan kläder i sig, har fyllt den med kuddar nu, känner fortfarande för att göra något galet, köpte jackan, ska kanske lämna tillbaka, datan är fortfarande seg, blomman behöver inte längre vatten, vill fortfarande ha sommar, halkade på gullmars idag, såg full ut, godispåsen står kvar, rummet är nästan städat, snapple är so last week, nu är det aloe vera dryck som gäller, nu är det bara 4 dagar kvar tills pappa fyller år, vill ha tårta idag tack, använde skinnjackan idag, hackade tänder på väg till och ifrån jobbet.

Watch out!

Ikväll blire supa och slåss med mitt hello kitty plåster. Se upp!


Wehey

Nu är jag ledig tills tisdag. Imorgon ska jag shoppa, sola och festa. Måste städa också. Nu måste jag sova, lång dag imorgon. Längtar tills en dusch imorgonbitti.

skulle behöva...

sova ett par timmar till, bli av med min förkylning, städa mitt rum, börja göra mig i ordning, vattna blommorna, sluta vakna upp med fötterna på kudden, måla naglarna, lägga in ny musik på min mobil, åka in tidigare till jobbet, vara piggare, packa matlåda. Shit matlåda hade jag glömt, nu blev det stressigt, tjohej!


God natt hej.

Jag ger upp, jag ska sova, imorgon blire jobb, kan kassan nu typ, ledig på fredag men inte tisdag, skönt med långhelg, har ätit bröd, fyllt sängen med kläder så känns det inte lika tomt, skulle vilja vara galen ikväll, får bli i helgen, imorgon ska jag köpa jacka, hittade den sista, till lunch blir det julskinka eller donken, jobbar hela dagen, åker tidigt hemma sent, min dator är seg, jag talar ut, minblomma behöver vatten, ja bryr mig inte, köper en ny, vill ha sommar, halkade på rumpan imorse, hade en psykiskt störd person bakom mig på bussen, orkade ej lyssna, lyssnade på musik istället, har bra musik men gammal musik, har en godispåse bredvid sängen, vill men tänker inte äta, jag äter ost istället, en ostkub och ett glas vatten, tror ni man går ner då, fast det vill jag ju inte, eller, kanske, jag är sugen på att spåra, skulle behöva städa mitt rum, snapple är god dricka, köpte på sandys, god mat, åt kylckling idag, det va också gott, har ont i mina fötter, skulle behöva en ryggmassage, snart blire tårta för pappa fyller år, fast det är ju 10 dagar kvar, sen blir det alla hjärtand dag, inget märkvärdigt, inget att fira, sånt där är överskattat, jag skulle vilja bo i egen lägenhet, men örst måste jag skaffa fast jobb, vill börja använda min skinnjacka igen, när kan man det, jag vill ha mer lön, jag vill könna mig snygg och fräsh, just nu är jag skrot, hej hej, det va allt, over and out! bam

RSS 2.0