Fukkkkk

Jag kan inte sova, alldeles för nervös. Har ett gilmore girls maraton, har målat alla fingernaglar i olika färger medans mina tånaglar fick bli röda. Funderar på att gå ner och hämta något att äta. Har städat hela rummet och försökt laga min klädhängare, som ramlade över mig med ett 30-tal galgar med plagg på, tränat, ätit choklad, pluggat historia, spelat meningslösa dataspel, pluggat lite körkorts teori. Bläää jag måste hitta på någonting mer! Bäddat sängen har jag gjort också, jag är fortfarande inte trött. Vet inte riktigt vad jag ska göra! Behöver duscha men vill inte väcka alla, kanske ska tända ljus och läsa ut min twilight bok. Nääe jag sitter nog vid datorn ett par timmar till! 

Det är så mycke som flyger runt i mitt huvud, orkar inte vill bara få det överstökat! Jag behöver liksom tvångshållas för att kunna ta en spruta, hur ska jag klara av en tatuering, en kvart kommer det ta. Hej hopp jag kommer dö vi hörs hej!

Nervöös

På torsdag är det tatueringsdags. Är så nervös att jag mår dåligt. Nål rädd och har aldrig tatuerat mig tidigare så det kan bli spännande. Kommer säkert visa både bild och video på det senare.

Nu ska jag återgå till gilmore girls, plugga och blåbärssoppa. Jag vill göra något kul nu tack!

Jag orkar inte

Jag vill bara klä av mig alla kläderna och krypa ner under täcket igen för att sova vidare. Jag orkar inte, inte idag. Jag vill ta det lugnt och kolla filmer för att ladda upp inför fredag kväll. Istället ska jag jobba löning 1-7. Näe men jag ska inte klaga, det är pengar. Nu måste jag ta mig i kragen och fixa mig klart så att jag kan ta en tidigare buss. Tänkte försöka hinna med lite shopping innan så att man har något snygt att sätta på sig ikväll.

Nu är jag i desperat behov av en kaffe eller två. Tjena hej!

Övningskör


Fyfan va jag är grym på att köra bil. Borde få körkort nu på direkten.


Bättre sent än aldrig

Hittade bilder från när min jag, familj, Miccan och Rosanna klädde våran gran.




chokladmuffins och kurragömma




trött.

Försöker sysselsätta mig så att jag inte somnar. Har sovit 4 timmar eftersom jag inte kan somna på nätterna. Försöka komma in i bättre rutiner.

Lämna Elias på skolan
Tvätta
Baka
Dammtorka
Dammsuga
Duscha
Beställa från H&M
Hämta Elias(?)
Träffa brudarna
Dricka över drivet mycke kaffe
Tömma diskmaskinen
Träna


Blää

Sämsta helgen, ruttnar här framför gilmore girls maraton. Vill ha sushi, vill ha vin, vill dansa, vill mycke. Men inget blir av, kommer sitta hemma ikväll igen.


Söndags rutiner

Ligga hemma medvetslös, kolla glee och dricka vatten.


Bästa..

Jag har världens bästa vänner. Har storhandlat och sen åkt till Jenny för att se nya soffan i hennes och Bast lägenhet. Jag, Jenny, Miccan, Karro och Rosanna smällde i oss snabbmat från Pias, drack vitt vin och körde "har du börjat?". Bästa, kan verkligen rycka upp mig när jag har en dålig period.

Lördag jobbar jag så imorgon kommer Micc och Ros hit för att äta älgkött och potatisgratäng för att sedan bara ta det lugnt eller åka ut på äventyr.

Nu ska jag städa rummet så jag slipper göra det imorgon. Chris Brown dunkar ur högtalarna. Och medans jag ändå skriver så vill jag bara säga att jag hoppas att Majlöv har sjuuukt bra i London. Tjena hej




Rastlös

JAG.VILL.JOBBA.


Myskväll



Te, glee, nytvättade lakan, nyduschad. Love life.

Inspiration

Army Surplus Hat, Low Luv X Erin Wasson Jewelry, Vince Sweater

Givenchy Boots
Studder Leather Biker From Religion, Speckled Top From Brick Lane Market, Velvet Skirt From Primark Sale, Ripped Fishnets From Tesco

I was born to survive


happ, aja

Igår va ju inte så jävla nice, kom en random brud och skrek åt mig att stanna och tog tag i mitt hår och försökte slita ut mig ur bussen. Hon fick nog med sig en del hår. Haha wtf liksom, sen när jag vänder mig om ser hon skit rädd ut. Vad händer med dagens ungdomar. Polis och grejer va där och nån liten tjej kom springandes och bad mig låtsas vara hennes vän. Haha jag dör. Det hade varit något tjejslagsmål. Hade jag betett mig sådär när jag va så liten och polisen kontaktat mina päron, jävlar då hade man fått det där gamla hederliga utegångsförbudet i et halvår eller mer. Men innan det så hade jag sjukt trevligt faktiskt. Förutom 7 blåmärkena, 1 rivsår och öm hårbotten, men det tyder i och för sig påatt vi ändå hade ganska kul.

Ur so gay

Bläää... Föra själv va kul första timman, nu börjar det bli lite tråkigt. Får logga in på chatroulett så det blir lite roligare. Har bytt kläder 10 gånger nu, har fortfarande inte bestämt mig. Tjohoo ikväll kommer alla få ligga!


Älska cam.. Älska oss...





RSS 2.0